Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΝΔ για Καμμένο: Τύχη, που δεν αντιμετώπισε η Ελλάδα τις σημερινές προκλήσεις με αυτόν υπουργό Άμυνας

 


Στην προκλητική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου με καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης από την Ύδρα αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσής της η ΝΔ.

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανάρτηση Καμμένου από το νησί του Αργοσαρωνικού, αναφέρει πώς θα μπορούσε τη να θεωρήσει κάποιος «ως μια ακόμα γραφική του στιγμή».

Η Ν.Δ. επισημαίνει, «αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα. Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν…».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξαναχτύπησε, ξανά με αξεσουάρ που έχει ως θέμα τη Σοβιετική Ένωση.

Φορώντας ένα καπέλο κατακόκκινο με τα αρχικά της ΕΣΣΔ, κοιτάζει με ύφος την κάμερα, με φόντο την Ύδρα και γράφει σε σχετική ανάρτηση: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια… ΕΙΡΗΝΗ», προφανώς αναφερόμενος στην εποχή που η Ουκρανία ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης.

Πρόσφατα, ο προκλητικός Πάνος Καμμένος συμφώνησε με ένα «like» στην προκλητική ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία ζήτησε από την Ελλάδα «να συνέλθει» και να μην επικρίνει την Ρωσία!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου