Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα μας λέει να παρακολουθούμε την προπαγάνδα του OPEN


 

Οι Έλληνες πολίτες από την αρχή της εισβολής του δικτάτορα Πούτιν στην Ουκρανία έχουν σταματήσει και βλέπουν open, όπως και δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν βγάλει εντελώς από την συχνότητα τους.

Απίστευτο θράσος από τα φερέφωνα του δικτάτορα Πούτιν, που με ανάρτησή τους στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα καλεί τους πολίτες να βλέπουν ...OPEN για να ενημερώνονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση η πρεσβεία παραθέτει ένα απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, στο οποίο μίλησε ο Πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.

Η ρωσική πρεσβεία, με θράσος, συστήνει στον κόσμο να δουν το συγκεκριμένο απόσπασμα, γράφοντας: «Δείτε το αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».

Σημειώνεται πως στην παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο κ. Παπανικολάου μίλησε για την αεροπορική υπεροχή της Ρωσίας, αλλά και για το ρωσικό κονβόι 64 χμ. Αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς πιστεύει ότι θα συνεχιστούν οι μάχες, αλλά και στον οπλισμό που έστειλε η Ελλάδα στην Ουκρανία.

 Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια πο...

Δείτε περισσότερα
1,3 χιλ.
821
378


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου