Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Απειλεί ο αμετανόητος δικτάτορας Πούτιν :«Πες του ότι θα τους διαλύσω»

 


Να σώσει τη φήμη του προσπαθεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, μετά τις σκληρές κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Βρετανία.

Mια από τις τελευταίες του προσπάθειες να γίνει εκεχειρία, δείχνει πως η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί για την οριστική κατάπαυση του πυρός στα ουκρανικά εδάφη, ενδέχεται να είναι ακόμα μεγάλη, με τον δικτάτορα αμετανόητο.

Ο Αμπράμοβιτς μεταφέρει μηνύματα μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με μεγάλο στόχο να «κλείσει» το μεταξύ τους ραντεβού, την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο και του έδωσε ένα σημείωμα από τον Ουκρανό ομόλογό του, σχετικά με τους όρους της ειρήνης, ο δικτάτορας αντέδρασε με οργή.

Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος πρόεδρος δεν άφησε πολλά περιθώρια με την απάντησή του, όταν διάβασε το σημείωμα: «Πες του ότι θα τους διαλύσω».

Οι δυο πλευρές προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία πάνω σε βασικά ζητήματα για το ΝΑΤΟ, όπως την αποστρατικοποίηση και το καθεστώς προστασίας της ρωσικής γλώσσας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές σχετικά με το μέλλον της Κριμαίας και το Ντονμπάς.

Βέβαια όλα εξαρτώνται από τον στριμωγμένο δικτάτορα, που έχει στα χέρια του το μέλλον της Ουκρανίας και το μέλλον της Ρωσίας που καταρρέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου