Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Γελάει πάλι ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Απαξιωμένος στην Ευρώπη ο Τσίπρας πανηγυρίζει για άλλους

 


Σενάρια επιστημομικής φαντασίας και πάλι απο τον ΣΥΡΙΖΑ, έστησαν νέα προαπαγάνδα δήθεν επιτυχίας του αποτυχημένου και απαξιωμένου απο την Ευρώπη Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γνωρίζουμε όλοι ο Αλέξης Τσίπρας δεν καλέστηκε στην σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και απαξιώθηκε πλήρως. Δεν βρέθηκε και στην σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες και εδώ αρχίζει το γέλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά, στήνει προπαγάνδα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και πανηγυρίζει ότι ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος κερδισμένος στην σύνοδο κορυφής και ας μην ήταν εκεί, και ας τον έχουν απαξιώσει όλοι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές που είναι σοβαροί άνθρωποι.

Τι έκανε λοιπόν ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ; Διακινεί από μόνος του ότι η νίκη της Ισπανίας και της Πορτογαλίας δύο σοσιαλιστικών κυβερνήσεων ως προς το κοινό τους αίτημα για πλαφόν στα καύσιμα και μειώσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος απόδειξε, όπως λένε οι Συριζαίοι, πως η σχετική επιχειρηματολογία του προέδρου τους το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ρεαλιστικότατη και, από την άλλη, η αντίστοιχη του πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πρότινος αρνείτο πως υπάρχουν υπερκέρδη των ενεργειακών εταιρειών, το λιγότερο έωλη.

Αυτό φυσικά το διακινούν μόνοι τους, για το εσωτερικό ακροατήριο που τον έχει έτοιμο για την έξοδο τον Αλέξη Τσίπρα, αδιαφορούν για το ότι δεν τον παίρνει κανένας στα σοβαρά στην Ευρώπη και δεν τον θέλουν σε συνόδους, με αποτέλεσμα οι Έλληνες που ξέρουν καλά πλέον τον θίασο να γελάνε σε κάθε τους τοποθέτηση να εξυψώσουν το ηθικό των ψηφοφόρων τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου