Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Άνδρας πήγε να φύγει από την Ουκρανία ντυμένος γυναίκα αλλά τον… τσάκωσαν

 


Δραματικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας που καταφεύγουν οι άμαχοι Ουκρανοί πολίτες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην χώρα.

Στον σιδηροδρομικό σταθμό σταματούν τα τρένα από τα βάθη της εμπόλεμης χώρας. Όσοι αποβιβάζονται έχουν συνήθως τρεις επιλογές: Είτε να μείνουν σε κάποια από τα ξενοδοχεία της πόλης -τα οποία πάντως στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν πλέον γεμίσει- είτε να ψάξουν κάποιο δρομολόγιο λεωφορείου προς τα σύνορα με Πολωνία ή με Ρουμανία, είτε να προσπαθήσουν να μπουν στο πρώτο διαθέσιμο τρένο προς το Πρσέμισλ της Πολωνίας.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα έχει γίνει και ένας χαμός στα social media μια φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα μεταμφιεσμένο σε γυναίκα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη.  Όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media ο συγκεκριμένος άνδρας είναι αξιωματικός του Ουκρανικού στρατού ο οποίος αντί να κάτσει και να παλέψει για την ελευθερία της χώρας του προτίμησε να μεταμφιεστεί και να εγκαταλείψει την χώρα.



Άλλοι πάλι λένε πως ο συγκεκριμένος είναι ρώσος σαμποτέρ και πως προσπάθησε να φύγει για να μην τον πιάσουν οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας.

Όποια και να είναι η αλήθεια πάντως οι εικόνες αυτές έχουν γίνει viral στην Ουκρανία και δεκάδες χρήστες ψάχνουν να βρουν ποιος είναι.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου