Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Ο δικτάτορας διαλύει την οικονομία της Ρωσίας και καταστρέφοντας την Ουκρανία


 

Ο δικτάτορας Πούτιν συνεχίζει το έγκλημα, αδιάφορος για τις επιπτώσεις της εισβολής, ακόμα και για την ίδια του την χώρα.

Οι οικονομικές επιπτώσεις στην Ρωσία αρχίζουν να φαίνονται έντονα, και οι Ρώσοι ολιγάρχες βλέπουν την περιουσία τους να συρρικνώνεται, σε πολλές περιπτώσεις και να χάνεται. Εκτός της οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί οι φίλοι του δικτάτορα Πούτιν, είναι ανεπιθύμητοι σε όλα τα κράτη που διαθέτουν περιουσία με αποτέλεσμα να γίνονται καθημερινά κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων.

Παρόλα αυτά ο δικτάτορας δίνει εντολή στους Ρώσους στρατιώτες να σκοτώνουν ακόμα και αμάχους.

Μια ακόμη τηλεφωνική επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, με θέμα την εισβολή στην Ουκρανία, είχαν εχθές ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Όλαφ Σολτς.

Ένας Γάλλος αξιωματούχος, μετά την τηλεφωνική επαφή, ανέφερε ότι ο Ρώσος δικτάτορας δεν δείχνει διατεθειμένος να τελειώσει την πολεμική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το BBC, η Γαλλική προεδρία ανέφερε ότι η τηλεφωνική συνομιλία διήρκεσε σχεδόν 90 λεπτά και πως «ήταν μια δύσκολη συζήτηση». Μακρόν και Σολτς, σύμφωνα με το Ελιζέ, εστίασαν στη Μαριούπολη, επισημαίνοντας τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης για τους κατοίκους.

Μακρόν και Σολτς ζήτησαν από τον Πούτιν κατάπαυση πυρός και τερματισμό των εχθροπραξιών προτού ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τα επόμενα βήματα.

Ο δικτάτορας Πούτιν δεν έδειξε καμία διάθεση να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και όπως αναφέρει το CNN, εμφανίστηκε «πιο αποφασισμένος από ποτέ» στην ίδια συνομιλία. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου