Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ακροαριστεροί σύντροφοι έβαλαν και πάλι στόχο τα γραφεία του Άδωνι Γεωργιάδη


 

Επίθεση με γκαζάκια από ακροαριστερούς συντρόφους, σημειώθηκε σήμερα εχθές το πρωί στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στην οδό Ακαδημίας 84, στο κέντρο της Αθήνας.

Από τα γκαζάκια προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο. Το γραφείο του υπουργού είναι στον 5ο όροφο.

Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που εξετάζουν υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε σχετικά με την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Αναφέρει ότι είχε επικοινωνία με τον συνάδελφό του Υπουργό στον οποίο εξέφρασε την αλληλεγγύη του.

«Ενημερώθηκα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη για την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Επικοινώνησα μαζί του, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μου. Ο φόβος είναι προφανώς ριζωμένος στους αυτουργούς και όχι σε εκείνους που ανεπιτυχώς προσπαθούν να εκφοβίσουν!».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου από την πλευρά του τόνισε: «Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν, αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου