Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Η Τασία εκφράζει τα απωθημένα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα

 


Την πρώτη φορά την γλιτώσαμε, όλες οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να ιδρύσει καθεστώς στην Ελλάδα απέτυχε, και θεωρείται βέβαιο ότι δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει, γιατί οι Έλληνες δεν πέφτουν θύματα δύο φορές.

Οι δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά», είναι το απωθημένο του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγξει την εξουσία, και ειδικά την δικαιοσύνη που την έχει άχτι.

Το όνειρο τους να ελέγξουν το κράτος.

Η κυνικότητα της Τασίας που είπε : «Κάναμε λάθος που μπήκαμε στη λογική να κάνουμε γενικούς γραμματείς και διευθυντές με κριτήρια τα προσόντα τους». Η κυρία αυτή, δεν ήθελε κάποιους αριστερούς με προσόντα, ήθελε κάποιους ακροαριστερούς Ταλιμπάν, να εκτελούν μόνο εντολές της Κουμουνδούρου.

Η ολοκληρωτική διείσδυση στο κράτος κατά τη δεύτερη φορά αριστερά που εύχονται να έρθει, αφορά τον σχεδιασμό μιας κλειστής ομάδας στελεχών υπό τον αρχηγό του κόμματος, και υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, όπως γίνεται σε όλα τα καθεστωτικά κράτη, βλέπε Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα κτλπ.

Το να εύχεσαι στις μέρες μας να στήσεις μια νέα κυβέρνηση πρασινοφρουρών (ακροαριστεροφρουρών σε αυτή την περίπτωση, χειρότερα δηλαδή), γυρίζοντας την χώρα χρόνια πίσω, μόνο δέλεαρ να σε ψηφίσουν δεν είναι και όσο εκφράζουν τις θέσεις αυτές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο κάτω θα πέσουν σε ποσοστά.

Αυτή την αρνητική παρακαταθήκη, που άφησε το ΠΑΣΟΚ να θυμόμαστε ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνει το πόσο ακατάλληλοι είναι ακόμα και για αξιωματική αντιπολίτευση.

Συμπέρασμα, ΣΥΡΙΖΑ ίσον πολιτική ανωριμότητα, επικίνδυνοι για την Ελλάδα και το μέλλον της. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου