Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Άλλες οκτώ συλλήψεις για την δολοφονία του Άλκη

 



Οι συλλήψεις, μετά τα εντάλματα σύλληψης ανέρχονται συνολικά στις 8 ενώ αναζητούνται ακόμη δυο άτομα, ένα στην Αθήνα και τον Αλβανό ο οποίος διάφυγε στη χώρα του.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην οπαδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

Από τους 8 συλληφθέντες οι 3 είναι Έλληνες (21, 22 και 23 ετών) και ένας είναι Αλβανός (20 ετών). Οι τέσσερις είναι νεαροί, σεσημασμένοι για επεισόδια οπαδικής βίας. Βάσει πηγών από την αστυνομία οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες είχαν ηγετικό ρόλο στην επίθεση αλλά και στη Θύρα 4, στο σύνδεσμο που ήταν μέλη όπως και ο 23χρονος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ, όλοι τους ήταν παρόντες στη φονική επίθεση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στην επίθεση πήραν μέρος περίπου 12 άτομα τα οποία πήγαν στο σημείο με τέσσερα ΙΧ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου