Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Δεν βάζει μυαλό ο Τσίπρας και με τακτική 2014 τάζει, υπόσχεται και εξαπατά τον κόσμο



Θα πίστευε κάποιος ότι υπάρχει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έστω και ένας σοβαρός, που θα μιλούσε στον Αλέξη Τσίπρα προσπαθώντας να τον προστατέψει από την κατρακύλα και να τον κάνει να καταλάβει πόση μεγάλη ζημιά έχει κάνει στην παράταξη.

Αντίθετα, τον αφήνουν ελεύθερο να εκτίθεται και να ξεφτιλίζεται, αναμασώντας την ίδια συνταγή του 2014, εξαπατώντας τάζοντας λαγούς με πετραχείλια.

Εκεί που γελάει ο κόσμος περισσότερο είναι ότι Τσίπρας έχει έτοιμα τα πρώτα νομοσχέδια νομίζοντας ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Νομοσχέδια που θα κατάργηση τους νόμους της παρούσας κυβέρνησης και θα γυρίσει χρόνια πίσω και πάλι την Ελλάδα. 

Ο Τσίπρας, είναι τόσο φαιδρός, αποδεδειγμένα χωρίς ντροπή και ηθική, που αφού είδε την κυβέρνηση να αυξάνει τον κατώτατο μισθό, αυτός θα κάνει τον κατώτατο τώρα 800 ευρώ, και το λέει ξεκάθαρα για να εξαπατήσει και να παραπλανήσει. Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας υπόσχεται επίσης πώς θα μειώσει ή θα διαγράψει, με μία νέα «Σεισάχθεια» σαν και εκείνη του 2015 που δεν εφαρμόστηκε ποτέ, τα χρέη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τώρα βρήκε και το παραμύθι ότι θα μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα, θα μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα στο 6%, θα βάλει τέρμα στην ασυδοσία των καρτέλ, θα δημιουργήσει το νέο ΕΣΥ, θα κρατικοποιήσει τη ΔΕΗ, θα...θα....θα....θα και όποιο κορόιδο με πιστέψει την πάτησε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου