Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ο αποτυχημένος και επικίνδυνος Τσίπρας κάνει τον επιτυχημένο γυρνώντας τα νοσοκομεία

 


Τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, αυτά τα δύο χρόνια πανδημία για να βοηθήσει τους πολίτες;

Πρώτα από όλα έχει εργαλειοποιήσει την πανδημία για ψήφους, κάτι που δεν έχει τολμήσει να κάνει κανένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ευρώπη.

Παράλληλα με την φαιδρή στάση του έχει τρομάξει, και εκφοβίσει τους πολίτες, με ψέματα και προπαγάνδα, κάνει ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά αμολάει και τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη , να κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές μήπως ψηφίσει κανένα κορόιδο.

Παρακολουθήστε τις γελοίες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην βουλή για την πανδημία αυτά τα δύο χρόνια, με ψεύτικα νούμερα για να εξαπατήσει τους πολίτες, γνωστός απατεώνας συνειδητά και χωρίς ίχνος ντροπής κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει πολιτικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τόσο φαιδρός που σε όλες τις ομιλίες του κρατούσε αποστάσεις από τους εμβολιασμένους για να μην κακοκαρδίσει τους αντιεμβολιαστές.

Έχοντας δείξει στον ελληνικό λαό το ποιος είναι όταν κυβερνούσε, δείχνει και ποιος είναι τώρα, παραμένει αμετανόητος και στην αντιπολίτευση, φαιδρός, ψεύτης, επικίνδυνος, ανεπαρκής. Τα μόνα αντιπολιτευτικά όπλα του Αλέξη Τσίπρα είναι η απάτη, το ψέμα και η προπαγάνδα, με αυτά πορεύεται και νομίζει ότι θα ξανά κυβερνήσει για να επιστρέψει η Ελλάδα στην απαξίωση και τον κίνδυνο να γεμίσουμε λαθρομετανάστες κάνοντας τους καλούς στους Τούρκους.

Με θράσος λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας αυτό το αρνητικό ιστορικό, επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς, όπως είπε, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

«Εγώ απλά ήθελα να βρεθώ δίπλα σας αυτή τη μέρα που οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην οικογενειακή θαλπωρή, τις γιορτινές μέρες, αλλά εσείς είστε εδώ στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως και χιλιάδες συνάδελφοι σας σε όλη την Ελλάδα, δίπλα στου ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της ζωής», είπε ο Τσίπρας, μήπως και τον πιστέψει κάποιος.

Ανέφερε ότι «και η φετινή χρονιά, οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι μήνες και στηριζόμαστε πάνω σας» και παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα «αυτή να είναι και μια χρονιά που θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας». «Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε», σημείωσε αλλά δεν μας είπε πώς αγωνίζεται αυτός!! Μάλιστα είχε το θράσος λες και οι πολίτες έχουν ξεχάσει την ανικανότητα του και ότι είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας να πει «και προσδοκούμε να υπάρξει η δυνατότητα η πολιτεία φέτος, με μια άλλη κυβέρνηση όμως -γιατί αυτή έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει αυτή την πρόθεση- να στηρίξει το ΕΣΥ, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, τους υγειονομικούς»,

«Χρειάζεται ένα άλλο μισθολόγιο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και προσλήψεις», είπε, και κανένας δεν τον ρώτησε, εσύ απατεώνα γιατί δεν το έκανες όταν ήσουν κυβέρνηση;

«Αλληλεγγύη και ενότητα, να είστε γεροί και δυνατοί να δίνετε αυτή τη μάχη», τους ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας νομίζοντας ότι έχει κερδίσει και δεν έχει εκνευρίσει με την στάση του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου