Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει "καταγγελίες" Φουρθιώτη τον οποίο είχε καταγγείλει ο Βαξεβάνης για κακούργημα


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πέφτει και πάλι στην παγίδα ενός υπόδικου, για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, και ξεχνάει με ποιον έχει να κάνει.

Σας θυμίζουμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ, στις καταγγελίες Βαξεβάνη, αγωνία που την εξέφρασε με ανακοίνωση για την προστασία του δημοσιογράφου, απο τον Μένιο Φουρθιώτη.

Την ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, από τον Μένιο Φουρθιώτη, είχε υπογραμμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: "Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης δημοσίευσε σήμερα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, από το οποίο προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις κινδύνου για τη ζωή του.

Είναι αυτονόητη υποχρέωση της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης να λάβουν άμεσα όλα τα μέτρα τόσο για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, όσο και για την προστασία του δημοσιογράφου".

Η ανάρτηση Βαξεβάνη: "Θα εκτελούσαν συμβόλαιο εναντίον μου"

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε πληροφόρηση πως κάποιοι είχαν σχεδιάσει να εκτελέσουν συμβόλαιο εναντίον του, αλλά μια συμπλοκή με άνδρες της ΕΛΑΣ ματαίωσαν τα σχέδιά τους.

Παράλληλα, ανέφερε πως κάποιος προσπάθησε να μπει στα γραφεία της εφημερίδας του, ενώ συνέδεσε τα γεγονότα με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. Μάλιστα, είχε γράψει πως "κάποιος κύριος" του είπε πως "ο Μένιος Φουρθιώτης, για τον οποίο μόλις είχαμε κάνει σοβαρές αποκαλύψεις στην εφημερίδα, αναζητούσε στην "πιάτσα" κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι' αυτόν".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου