Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης καλούν ακροαριστερούς συντρόφους στον Άρειο Πάγο για τον Βαξεβάνη

 


Επιτίθενται στην δικαιοσύνη και στην αστυνομία, δεν υπολογίζουν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, προκαλούν και γίνονται επικίνδυνοι στην ΣΥΡΙΖΑ.

Για να προκαλέσουν περισσότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάλεσμα ακροαριστερών έξω από τον Άρειο Πάγο, με αφορμή το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη για συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο ως διαμαρτυρία για την κλήση σε απολογία του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση της Novartis.

Η Νέα Δημοκρατία, πολύ σωστά κάνει λόγο, για επικίνδυνο δρόμο για τη δημοκρατία και συνέχιση των επιθέσεων κατά της Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη.

»Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου