Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Προκλητικός ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της φασιστικής νοοτροπίας Παύλου Πολάκη

 


Κανένας σοβαρός πολίτης στην χώρα δεν περίμενε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να κρύψει την ακροαριστερή καθεστωτική συμπεριφορά του.

Εάν ήταν ένα σοβαρό πολιτικό κόμμα που δεν έχει καθεστωτική νοοτροπία, το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" θα το είχε καθαρίσει με μια διαγραφεί να ακουστεί παντού.

Είναι τέτοιο το προκλητικό θράσος του ΣΥΡΙΖΑ, που φτάνει στο σημείο μέσα από κατάπτυστες ανακοινώσεις του, να αναφέρει αφήγημα της αστυνομίας τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην ταβέρνα με πρωταγωνιστή τον ακροαριστερό Παύλο Πολάκη.

Η Κουμουνδούρου δεν αντιλαμβάνεται πώς ο Πολάκης κάνει τεράστια ζημιά στην στραπατσαρισμένη εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Τσίπρας καλύπτοντας τον απαξιώνεται περισσότερο. Αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει και ο Πολάκης έχει πολλά κρυμμένα για Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να τον πειράξουν.

Την εντολή δε του αστυνομικού να κόβει πρόστιμα σε κάθε παραβάτη, ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ντροπής αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε εντολή να κόψει στον συγκεκριμένο υπάλληλο πρόστιμο!! Και μάλιστα αυτά που λέει τα πιστεύει, και θέλει να τον πιστέψει και ο κόσμος, χωρίς να ντρέπεται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει εξαγριώνοντας περισσότερο τους πολίτες.

Αναφέρει μάλιστα συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του πώς "Και ότι ο αστυνομικός που επέβαλε πρόστιμο χωρίς να έχει προηγηθεί παράβαση, όταν ρωτήθηκε αν έχει εντολή για κάτι τέτοιο, δήλωσε : "Ναι, έχουμε εντολή να κόψουμε πρόστιμο"».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να πει μία κουβέντα καταδικάζοντας το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη, κατηγορεί τον αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος, την κυβέρνηση για προβοκάτσια, για παρακράτος, δείχνοντας έτσι για ακόμα μία φορά το πόσο επικίνδυνο κόμμα είναι και το πόσο προκλητικά συμπεριφέρεται.

Και εκεί που το τερμάτισε ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαγριώνοντας περισσότερο όσους σοβαρούς τους ακούν, είναι όταν ρωτάει σε ανακοίνωση του «Υπάρχει όντως εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξάρτητα από το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας;».

Ίχνος ντροπής, και μόνο ξεφτίλα για ένα κόμμα που συγκαλύπτει ένα αποδεδειγμένα ακροαριστερό βουλευτή που απειλεί, δικαιοσύνη και αστυνομία, και δεν βρίσκει μία κουβέντα για να καταδικάσει!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου