Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Κουβέντα ο ΣΥΡΙΖΑ για τους Πακιστανούς ψηφοφόρους χωρίς μάσκες στον Σύνταγμα

 


Τι τους έχουν μείνει για να εξαπατούν και να κοροιδεύουν; Αλλοδαποί πελάτες, που μπορούν να ψηφίσουν, Ρομά που εξαπατούνται εύκολα, και το εσωτερικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ!! Οι υπόλοιποι γελάνε μαζί τους.

Εάν ήταν Έλληνες πολίτες στον Σύνταγμα με τέτοιο συνωστισμό και χωρίς μάσκες, ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη την Κουμουνδούρου και τον Ηλιόπουλο θα είχαν ανέβει στα κάγκελα κάνοντας αντιπολίτευση για την πανδημία.

Και τι δεν θα άκουγε η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες που τόλμησαν να πάνε στο Σύνταγμα.

Εδώ σιωπή, γιατί οι Πακιστανοί είναι γνωστό είναι πελατάκια, και έχουν παραμυθιαστεί από τον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, κρατάνε σημαίες σε συγκεντρώσεις, και όσοι λίγοι δεν είναι παράνομοι ψηφίζουν κιόλας τον θίασο γιατί γύρευε τι τους έχουν τάξει, όπως και στους Ρομά επίσης ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ένθερμοι.

Ούτε κατά διάνοια ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έβγαινε να κάνει αντιπολίτευση θίγοντας αλλοδαπούς ψηφοφόρους, υποχείρια του κόμματος.



Έτσι λοιπόν για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός Πακιστανών που δεν φορούσαν μάσκες, όπως δεν υπάρχει και κανένας συνωστισμός σε συγκεντρώσεις συντρόφων ακροαριστερών αντιεξουσιαστών.

Είναι γνωστό, ότι  τα νούμερα του κόμματος κάνουν επιλεκτική αντιπολίτευση γιαυτό τους έχουν απαξιώσει οι Έλληνες πολίτες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου