Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Το ΚΙΝΑΛ στον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ - Ανεύθυνα εργαλειοποιεί την πανδημία για αντιπολίτευση

 


Θα περιμέναμε από το ΚΙΝΑΛ, να δούμε μια ουσιαστική αντιπολίτευση, με προτάσεις, και συνεργασίες όσο αφορά την πανδημία, που πλήττει όλη την υφήλιο.

Αντίθετα και το ΚΙΝΑΛ, κινείται με μία από τα ίδια όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την πανδημία, καταγγέλει και δεν προσφέρει τίποτα στην χώρα, και κάτι διαφορετικό στους ψηφοφόρους για να το ψηφίσουν.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ανίκανος να κάνει προτάσεις και να βοηθήσει συνεργαζόμενος με την κυβέρνηση, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις και τις κινήσεις της σχετικά με τη διαχείρηση της πανδημίας του κορονοϊού, και αυτό το κάνει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Κατρίνη:

«Η τραγική επιδημιολογική εικόνα της χώρας αποτελεί εν μέρει έργο αλλά και αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία θα έπρεπε να είχε λάβει ουσιαστικά μέτρα από το Νοέμβριο για να μη φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Η ατολμία, τα λάθη και οι παλινωδίες της κυβέρνησης δεν εκθέτουν μόνο την ίδια.

Εκθέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, τη ζωή των πολιτών αλλά και την οικονομική και κοινωνική ζωή. Οι ίδιοι που 48 ώρες πριν ανακοίνωσαν καθυστερημένα τα όποια μέτρα και μετέθεσαν την εφαρμογή τους μία εβδομάδα μετά, τώρα τρέχουν πανικόβλητοι. Πρόκειται για κινήσεις που εντείνουν την δυσπιστία των πολιτών αλλά και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης.

Μια αναξιοπιστία και δυσπιστία που τροφοδοτείται από τις ακατανόητες εμφανίσεις υπουργών που υποκαθιστούν τους επιστήμονες. Το κόστος για τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει στη ζυγαριά με το πολιτικό κόστος, με βάση το οποίο κινείται η κυβέρνηση στη διαχείριση της πανδημίας εδώ και πολύ καιρό.

Η κυβέρνηση οφείλει, έστω και αργοπορημένα, να αναλάβει τις ευθύνες της. Να προστατεύσει τη δημόσια υγεία, τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου