Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Συνεχίζουν την εγκληματική δραστηριότητα τα καραγκιοζιλίκια "Θεματοφύλακες του Συντάγματος"

 


Την ώρα που η Δικαιοσύνη πραγματοποιεί έρευνα για την δράση των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», το iefimerida.gr φέρνει στη δημοσιότητα νέο βίντεο με την παράνομη δράση τους.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο, ένα μέλος των θεματοφυλάκων πραγματοποιεί παράνομο έλεγχο σε εργαζόμενη σχολής οδηγών και την απειλεί με «αυτόφωρο», εάν υποχρεώσει τους εξεταζόμενους να κάνουν self test και υπεύθυνη δήλωση, για να εξεταστούν για δίπλωμα οδήγησης.

Στον απίστευτο διάλογο ο «Θεματοφύλακας», ο οποίος ανήκει στην ομάδα που εκπαιδευόταν με όπλα σε συνεργασία με εφέδρους στρατιωτικούς, ακούγεται να λέε απαντώντας στην εργαζόμενη που του ζητάει να απομακρυνθεί:

-Θέλω σας παρακαλώ να απομακρυνθείτε για να γίνει η διαδικασία.

-Μην βγάζεις εγωισμό πρώτον. Θέλω να είσαι ελληνίδα πατριώτισσα και να ακούς αυτά που αφορούν και εσένα.

-Μα εργάζομαι…

-Και εμείς εργαζόμαστε όμως.

-Ναι αλλα αυτή τη στιγμή…

-Εγώ έχω φύγει από την υπηρεσία μου, για να έρθω να αντικρούσω εσάς το ξέρετε; Αυτή τη στιγμή μπορώ να σας πάρω αυτόφωρο.

-Μην με φοβίζετε με απειλές. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ο νόμος ορίζει.

-Έχετε ενημερώθει για τον κύριο Ρ… Από εκεί και πέρα εύχομαι να μην χρειαστεί να ξαναέρθουμε να ελέγξουμε και εσας.

Δείτε το βίντεο:


Στη συνέχεια ο «Θεματοφύλακας» που φορά στο μπλουζάκι του ταμπελάκι της «Θεματοφυλακής», εξηγεί στη συνεργάτιδα του που τον βιντεοσκοπεί ότι πραγματοποίησε τον έλεγχο γιατί τα self test και η υπεύθυνη δήλωση COVID δεν είναι υποχρεωτικά, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους. Η ανάρτηση ανέβηκε στο διαδίκτυο τον περασμένο Μάιο και συνοδευόταν από το ακόλουθο κείμενο.

«Θεμ@τοφυλ@κες του Συντ@γματος

Α120.

Είμαστε καθημερινά έξω και δίνουμε μάχη για τα αντισυντ@γμ@τικ@ μέτρα που μας επιβάλουν,μετά έρχεται η πένα να σφραγίσει νομικά τα δικαιώματα μας ως πολίτες.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Να κοινοποιείτε συνεχώς για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος για τις εξελίξεις.Θέλει πίστη κ επιμονή !»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου