Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Η Αλβανίδα είχε επιτεθεί με σπρέι πιπεριού και μαχαίρι στο πρώην δικηγόρο της

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλοντιάνα Τσέλο, ανέπτυξε παραβατική συμπεριφορά. Εχθές πυροβολήσει τον πρώην σύζυγο της στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, παλαιότερα είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει τον πρώην δικηγόρο της και σύντροφο της.

Στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί δύο φορές στην ψυχιατρική πτέρυγα στο Δαφνή και είχε αποδράσει χωρίς να ασχοληθεί κανένας μαζί της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απο τον πρώην δικηγόρο της Κ.Π. και σύντροφο της για λίγο διάστημα, η δράστης είχε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα είχε επιτεθεί μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό και στον Κ.Π. που ήταν εκτός από σύντροφος και δικηγόρος της στην διαμάχη με τον πρώην άντρα της.

Η επίθεση είχε γίνει πριν από σχεδόν δύο χρόνια, και επιτέθηκε στον δικηγόρο με σπρέι πιπεριού και μαχαίρι μπροστά στον ηλικιωμένο πατέρα του δικηγόρου που κινδύνεψε και αυτός.

Και τότε είχαν υποβληθεί μηνύσεις από τον δικηγόρο και είχε κάνει μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει το σπίτι του.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως... συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας και άλλοτε ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία! 

Προσπαθούσε να περάσει στον κόσμο ότι ο γιατρός, οι δικηγόροι που την εκπροσωπούσαν, οι δημοσιογράφοι που δεν δέχονταν να την ακούσουν,  και οι δικαστές που δίκαζαν τις υποθέσεις της είναι κύκλωμα κακοποιών και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διαβάλλει την προσωπικότητα τους. Όλοι αυτοί μαζί ήταν μέλη μεγάλου κυκλώματος που δρούσαν προκειμένου να της αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία που νόμιζε ότι είχε, αλλά και να της αρπάξουν την κόρη της.

Η γυναίκα αυτή τηλεφωνούσε σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης προσπαθώντας να τους πείσει ότι είναι θύμα του μεγαλογιατρού για να δημοσιοποιήσουν την ιστορία της, αλλά μόλις την άκουγαν καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά.



Κατά την σύλληψη της η Αλβανίδα δράστης είχε επάνω της ολόκληρο οπλοστάσιο, μαζί με κάρτες ταρό!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου