Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζει την αντιεμβολιαστική καμπάνια ο Παύλος Πολάκης με εντολή Αλέξη Τσίπρα

 


Είναι πλέον σίγουρο, ότι η φαιδρότητα του Αλέξη Τσίπρα, φτάνει στο σημείο να παίζει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Είναι επίσης σίγουρο ότι αμολάει τον κρητικό ποιμενικό Παύλο Πολάκη, να κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές για να τα έχει καλά και με αυτούς, κοροιδεύοντας τον κόσμο.

Η ΝΔ και δικαίως χαρακτηρίζει τον κ.Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα κατά της πανδημίας

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας  «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Η προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με τις ευχές του Αλέξης Τσίπρα :

 «Σημαντική αβεβαιότητα για τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ» και προσθέτει τα εξής: «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου