Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΗΠΑ επειδή δεν χορήγησαν βίζα στον Κούλογλου

 


Ο Κούλογλου γνωστός για τις ανθελληνικές του τοποθετήσεις, τα βρήκε σκούρα όταν ζήτησε να του χορηγηθεί βίζα για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Όπως πληροφορούμαστε είναι η τρίτη φορά που προσπαθεί να πάρει βίζα για τις ΗΠΑ και δεν του έχει χορηγηθεί, αλλά αυτός επιμένει.

Την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να μην χορηγήσουν βίζα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου επικρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει μάλιστα και την παρέμβαση της κυβέρνησης.

Καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ήταν τόσο προκλητικός στην ανακοίνωση του κατά των ΗΠΑ, γιατί μόνο καλό δεν κάνει στο αίτημα χορήγησης βίζας στον Κούλογλου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι αμερικανικές αρχές οφείλουν να ανακαλέσουν την ακατανόητη και απαράδεκτη απόφαση για άρνηση χορήγησης βίζας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέλιο Κούλογλου, η οποία μάλιστα του κοινοποιήθηκε χωρίς συγκεκριμένες εξηγήσεις.

Η άρνηση χορήγησης βίζας σε εκλεγμένο μέλος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είναι μια απλή γραφειοκρατική υπόθεση, αλλά έχει εκ των πραγμάτων πολιτικό χαρακτήρα προσβολής των ευρωπαϊκών θεσμών, γεγονός για το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Για την υπόθεση οφείλουν να επιληφθούν και οι ελληνικές αρχές με άμεσες ενέργειες προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Όπως αναφέρει το tvxs.gr, του οποίου ιδρυτής είναι ο Στέλιος Κουλογλου είναι η τρίτη φορά που οι ΗΠΑ αρνούνται να χορηγήσουν βίζα στον Στέλιο Κούλογλου, παρά την ιδιότητα του ευρωβουλευτή ως μέλους επίσημης αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον ΟΗΕ και την Ουάσιγκτον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου