Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο Παπανδρέου παίζει το νούμερο του απαξιωμένου Τσίπρα εργαλειοποιώντας την πανδημία

 


Πρέπει να καταλάβει ο ΓΑΠ, ότι δεν θα κερδίσει ποτέ κανένας παίζοντας το νούμερο Αλέξης Τσίπρας, γιατί έχει καταγραφεί στην μνήμη όλων ότι εξαπατά, λέει ψέματα, δεν έχει ίχνος φερεγγυότητας, και ηθικής!!

Εκνευρισμός υπάρχει στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου και αναρωτιούνται γιατί δεν προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Πληροφορούμε το επιτελείο του, ότι όσο παίζει το ίδιο νούμερο με τον Αλέξη Τσίπρα εργαλειοποιώντας την πανδημία, τόσο δύσκολο είναι να τον πάρει στα σοβαρά ο σοβαρός ψηφοφόρος του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ.

Όπως ενημερωθήκαμε, έφτασε στο σημείο μέσα στην απόγνωση του, να ρίχνει τις ευθύνες στην Ν.Δ. ότι στήνει δημοσκοπήσεις εναντίον του και υπέρ των άλλων υποψηφίων.

Ο ΓΑΠ νόμιζε ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος για τον ίδιο, αλλά κανένας δεν του είπε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, η Ελλάδα έχει σοβαρή κυβέρνηση και πρωθυπουργό, άρα θέλει σοβαρό αρχηγό αντιπολίτευσης και όχι ένα ίδιο σαν τον απαξιωμένο πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι σοβαροί και μετρημένοι και αυτό τους φτιάχνει την εικόνα, ο ΓΑΠ δείχνει ότι δεν έχει ανακτήσει τόσα χρόνια ίχνος σοβαρότητας.

Η δειλία του να μην συμμετάσχει στο debate με τους άλλους υπόψηφιους, του κόστισε, όπως του κοστίζει ότι παίζει το ίδιο νούμερο, με το απόλυτο νούμερο της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΓΑΠ, κινείται στην γραμμή Τσίπρα, εργαλειοποιώντας την πανδημία και είπε πρόσφατα ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο» αλλά και ότι «έξι φορές έχει πανηγυρίσει για το τέλος της», ότι έχει δηλαδή πεί ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας, και είναι φυσικά fake news που δεν έχει συμβεί ποτέ. 

Το ότι ταυτίζεται με αυτόν που έχει απαξιωθεί από τους πολίτες και γελάει ο κόσμος μαζί του, κάποιος από το επιτελείο του πρέπει να του πει ότι κάνει μέγα λάθος.

«Στην αρχή πήγαμε καλά, αλλά στη συνέχεια δόθηκε από την κυβέρνηση ένα μήνυμα νίκης απέναντι στην πανδημία και ένα σήμα έπαρσης», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του και κλείνοντας και εκείνος από την πλευρά του το μάτι στους ανεμβολίαστους, κατέκρινε την κυβέρνηση επειδή «απευθύνθηκε με αυταρχικό τρόπο στους πολίτες».

Αυτή η τακτική μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα του και μέχρι να το καταλάβει θα έχει απαξιωθεί και αυτός από τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου