Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο Τσίπρας απείλησε του Έλληνες : Εάν δεν μπορεί ο Μητσοτάκης θα έρθουμε εμείς

 


Αρνητής λογικής και σοβαρότητας για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας!!

Τι την ήθελε την αντιδήλωση ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν άνευ ουσίας και έδειξε ένα πολιτικό με πλήρη ανικανότητα, που είπε αυτά που ξέρουμε και δεν πρόσθεσε τίποτα και καινούργιο.

Όποιος ήρωας κάθισε να ακούσει όσα είπε, είδε ένα Τσίπρα αμήχανο με την ίδια έκφραση του χαμένου στο πρόσωπο του, να ζητάει την αντικατάσταση του Πλεύρη!!! Άντε να φύγει ο Πλεύρης ρε Τσίπρα και ;;;; Να έρθει ο Πολάκης να μας κάνει άλογα;;

Ο τύπος δεν καταλαβαίνει ότι εργαλειοποιώντας την πανδημία κάνει κακό στο ίδιο και στο κόμμα του. Είναι ο μοναδικός πολιτικός στην Ευρώπη που εργαλειοποιεί την πανδημία για ψήφους και αυτό δείχνει το πόσο φαιδρός και λίγος είναι.

Είχε το θράσος μάλιστα να απειλήσει και τους Έλληνες, λέγοντας στον πρωθυπουργό να αποχωρήσει από τη θέση του για να χειριστεί ο ίδιος την πανδημία, και εκεί ο κόσμος που το άκουσε μετά το ρίγος και τον τρόμο που τον κυρίευσε, έβαλε τα γέλια για ακόμα μία φορά.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον κόσμο και τον έκανε να αναρωτιέται εάν ο Αλέξης Τσίπρας έχει πλήρη αντίληψη των πραγμάτων είναι ότι συνεχίζει να διαφωνεί με τον όρο «πανδημία των ανεμβολίαστων». 

Προσπαθεί να παραπλανήσει τους ανεμβολίαστους λέγοντας «και οι εμβολιασμένοι νοσούν»,  ποντάρει στους αρνητές και στην επιμονή των ανεμβολίαστων να μην εμβολιαστούν, κάνοντας τον υπολογισμό ότι κάθε βήμα επιδείνωσης το χρεώνεται η κυβέρνηση και νομίζει ότι θα βγει κερδισμένος κοροιδεύοντας.

Η φαιδρότητα του είναι τέτοια εξοργίζοντας τους πολίτες γιατί δεν βρήκε έναν λόγο κριτικής για τους αρνητές ή τους ανεμβολίαστους, ενώ εμμέσως πλην σαφώς και χωρίς σοβαρότητα διαφώνησε με τα μέτρα περιορισμού τους. 

Ο Τσίπρας αμετανόητος και χωρίς ίχνος σοβαρότητας συνεχίζει ένα ανήθικο και εντέλει επικίνδυνο παιχνίδι, παίζοντας με τους αρνητές και αυτό δείχνει γιατί απαξιώνεται συνέχεια από τον Ελληνικό λαό.

Αυτό πάντως που θα μείνει από την γελοία εμφάνιση Τσίπρα είναι η απειλεί : «Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί ή αν δεν θέλει, τότε ας αφήσει χώρο σε εμάς, που και θέλουμε και μπορούμε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου