Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Επικίνδυνος τζάμπα μάγκας, χρησιμοποίησε τον σκύλο του εναντίον αστυνομικών

 


Ένα περιστατικό που στη Νίκαια, δείχνει ότι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι άνθρωποι έχουν στην κατοχή τους σκύλους, εκπαιδεύοντας τους να κάνουν τα φονικά όπλα.

Μια πενηντάχρονη γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε οτι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει και οταν οι δυο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, βγήκε έξω με ενα πίτμπουλ και έδωσε εντολή να «φάει» τους ένστολους.

Ο άγριος σκύλος που δεν φταίει αυτός, αλλά ο επικίνδυνος που τον είχε, όρμησε στον έναν αστυνομικό και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί, δεν έβγαλαν όπλο για να θανατώσουν το ζώο, όπως είχε συμβεί παλαιότερα, και αυτό δείχνει ότι χειρίστηκαν το θέμα με απόλυτη ψυχραιμία και εμπειρία.

Τελικά ο επικίνδυνος για ανθρώπους και σκύλους δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά απο εναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε απο το σπίτι της στην οδο Μαινάνδρου και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μηνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικους οτι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε εξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτ μπουλ «φα' τους!» Το σκυλί υπάκουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. 

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, με αμφότερους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου