Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζεται ο ανθελληνισμός απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Υπέβαλαν ερώτηση για την Ολλανδή δημοσιογράφο

 


Είναι ντροπή για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, ότι πληρώνονται ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να ενεργούν ανθελληνικά σε βάρος της Ελλάδας.

Μετά τον σάλο με τις προκλήσεις της Ολλανδής δημοσιογράφουΊνγκεμποργκ Μπέουχελ, οι ανθέλληνες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου και Αρβανίτης υπέβαλαν ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την υπόθεση της προκλητικής Ολλανδής.

Οι δύο ανθέλληνες προκλητικοί ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τέσσερις ακόμη συναδέλφους τους από άλλες χώρες και από διάφορες πολιτικές ομάδες, οι οποίοι συνυπέγραψαν την ερώτηση) επισημαίνουν ότι η Μπέουχελ έχει πέσει θύμα «συστηματικής συκοφαντικής εκστρατείας» και ότι η μήνυση, την οποία έχει καταθέσει εις βάρος της ο Δήμαρχος της Ύδρας, αποσκοπεί στην οικονομική εξόντωση της Ολλανδής δημοσιογράφου.

Εξ αφορμής της περίπτωσης Μπέουχελ, οι προκλητικοί χωρίς ίχνος ντροπής Κούλογλου και Αρβανίτης θέτουν γενικότερο ζήτημα ελευθερίας λόγου στην Ελλάδα και ερωτούν την Κομισιόν εάν προτίθεται να αναλάβει δράση, προκειμένου να προστατεύσει τους δημοσιογράφους στη χώρα μας.

Οι Αρβανίτης και Κούκογλου δείχνουν για ακόμα μία φορά τον ανθελληνισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια του κόμματος να κάνει ζημιά στην Ελλάδα με κάθε κόστος και κάθε τρόπο.

Αναφέρουν χωρίς τσίπα και ντροπή ότι η προκλητική Ολλανδή με τα fake news που χρησιμοποιεί απο ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκία, δέχεται συκοφαντική δυσφήμηση από τα Ελληνικά social media.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνα για την Ελλάδα και το αποδεικύνου σε κάθε τοποθέτηση και δήλωση τους!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου