Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Για 13η φορά συνελήφθη η μητέρα ανήλικων κλεφτών στην Άρτα!

 


Δεν βάζουν μυαλό, παρά τις συνεχείς συλλήψεις τους, τα τρία παιδιά ηλικίας από 9 έως 13 χρονών μιας Ελληνίδας που έχουν ρημάξει στις κλοπές την πόλη της Άρτας! Το αποτέλεσμα είναι να συλλαμβάνεται κάθε τρεις και λίγο η μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων και την Τετάρτη ήταν η... 13η φορά!

Νωρίτερα ένα 10χρονο από τα παιδιά της είχε προσπαθήσει να κλέψει χρήματα από το ταμείο ενός καταστήματος, ενώ λίγο αργότερα έκλεψε το τσαντάκι ενός άνδρα με 85 ευρώ από τον εργασιακό του χώρο! Ο πιτσιρίκος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν πάνω του 60 ευρώ και αποδόθηκαν στο θύμα. Η μητέρα του «άγουρου» κακοποιού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που έχει... βαρεθεί να της ασκεί διώξεις!

Δυστυχώς, τα ανήλικα παιδιά της έχουν κάνει… επάγγελμα τις κλοπές, είτε από κοινού είτε το καθένα ξεχωριστά. Στις 5 Σεπτεμβρίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο από αυτά, καθώς εξακριβώθηκε ότι από τις 19 ως τις 30 Απριλίου ο ένας από τους δύο ανήλικους ξάφρισε τέσσερις φορές προϊόντα από το ίδιο περίπτερο στην πόλη της Άρτας, ενώ σε μία κλοπή συμμετείχε και ο αδελφός του.

Στις 31 Μαΐου, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των πιτσιρικάδων μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου, μέσα από το οποίο έκλεψαν 100 ευρώ, ενώ πέντε ημέρες πριν ένα από τα μικρά αγόρια ξάφρισε από ένα γραφείο έναν φορητό υπολογιστή και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ. Τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί ένας αδελφός του, γιατί έκλεψε από τα γραφεία συλλόγου ένα πορτοφόλι, μέσα στο οποίο υπήρχαν 400 ευρώ.


protothema



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου