Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Το The Press Project θέλει οπλισμένους τους Ρομά να πυροβολούν αστυνομικούς;


Οι προκλήσεις κατά της κοινωνίας και κατά της ασφάλειας των πολιτών συνεχίζονται από ακροαριστερά και αριστερά ΜΜΕ. Καθώς και από στελέχη σε πολιτικούς χώρους που εκφράζουν την ακροαριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜεΡΑ25.

Τα προκλητικά δημοσιεύματα, οι προκλητικές δηλώσεις, και οι αντιδράσεις υπέρ του άτυχου Ρομά κακοποιού, έχουν εξοργίσει την κοινωνία που θεωρεί επικίνδυνους όλους αυτούς που συντάσσονται προκλητικά με κάθε κακοποιό. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι ξεσηκώνουν τους Ρομά, που είναι και εύκολοι, οπλίζοντας τους κατά αστυνομικών, και αυτό δείχνει το πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν για όλους μας.

Είναι προκλητικό για τους ακροαριστερούς και αριστερούς όταν αναρωτιέσαι εάν οι Ρομά έχουν δικαίωμα να πυροβολούν; Αν έλεγε ο Κούγιας "οι Ρομά πρέπει να έχουν όπλα και το δικαίωμα να πυροβολούν αστυνομικούς και όχι οι αστυνομικοί να πυροβολούν Ρομά κακοποιούς" δεν θα ήταν προκλητικές για τους προκλητικούς ακροαριστερούς και αριστερούς της χώρας.

"Προκλητικές" χαρακτηρίζει το site The Press Project, τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε ενημερωτική εκπομπή ανέφερε για τα τελευταία γεγονότα στο Πέραμα, αυτό που αναρωτιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες: «Με ποιο δικαίωμα οι Ρομά έχουν όπλα και πυροβολούν αστυνομικούς;».

Συγκεκριμένα, στο site δημοσιεύθηκε άρθρο στο οποίο χαρακτηρίζονται προκλητικές οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου των αστυνομικών για την υπόθεση Ρομά στο Πέραμα. Ο κ. Κούγιας, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από Ρομά μετά το θάνατο του 20χρονου, σημείωσε ότι: «αυτές οι συμπεριφορές με τον ξεσηκωμό των Ρομά, ποιους τους έδωσε τα όπλα; Και με ποιο δικαίωμα στρέφονται κατά αστυνομικών;». 

Σύμφωνα με το The Press Project

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου