Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Αλλοδαπό κτήνος είχε δέσει σκύλο στο αγροτικό και τον έσερνε - Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

 



Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα infonews24, επικαλούμενη την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αλλοδαπός άντρας, που διαμένει σε χωριό του δήμου Σιντικής, αφού έδεσε με σχοινί τον σκύλο στο όχημά του, τον έσερνε με αποτέλεσμα να άτυχο ζώο να τραυματιστεί.

 Σε βάρος του αλλοδαπού συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για κακοποίηση ζώου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη χθες (23 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, με την χρήση σχοινιού, έδεσε σκύλο στο όχημά του και το έβαλε σε κίνηση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σκύλου. Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για κακοποίηση ζώου»

 Στο συμβάν αναφέρθηκε και το φιλοζωικό σωματείο «ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ», σημειώνοντας ότι πολίτες έκλεισαν τον δρόμο στον άντρα, σταματώντας το μαρτύριο του σκυλιού, ενώ κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.









Το σωματείο ανέφερε μεταξύ άλλων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τον έδεσε λοιπόν στο αγροτικό αυτοκίνητο και με σκοινί τον έσερνε δεμένο στην καρότσα να τον παρατήσει όπου θα τον βόλευε. Για κακή του τύχη ευσυνείδητοι πολίτες του έκλεισαν τον δρόμο και γλύτωσαν το άμοιρο ζώο από το φρικτό βασανιστήριο. Κάλεσαν την αστυνομία και όλα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το πανέμορφο αυτό πλάσμα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έγινε κατάσχεση του ζώου και φροντίζουμε για την θεραπεία του».

Φιλοσίντικες
το Σάββατο

Άλλο ένα 2ποδο τέρας έκανε την εμφάνιση του στον Δήμο Σιντικής προκαλώντας πόνο θλίψη και αργό βασανισμό επί ώρες σε ένα ακόμη αβουλο σκύλο τον οποίο φροντιζαμε καιρό τώρα. Αποφάσισε λοιπόν να τον πάρει σπίτι του κ μετά απο μέρες αποφάσισε ότι δεν του κάνει... Τον έδεσε λοιπόν στο αγροτικό αυτοκίνητο κ με σκοινί τον έσερνε δεμένο στην καρότσα να τον παρατήσει όπου θα τον βόλευε.... Μην του λερωσει κ το αυτοκίνητο... Για κακή του τύχη ευσυνείδητοι πολίτες του έκλεισαν τον δρόμο και γλύτωσαν το άμοιρο ζώο από το φρικτό βασανιστήριο. Κάλεσαν την αστυνομία κ όλα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το πανέμορφο αυτό πλάσμα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και του παρασχεθηκαν οι α'βοήθειες. Έγινε κατάσχεση του ζώου κ φροντίζουμε για την θεραπεία του.
ΘΑ είμαστε καταπέλτες σε ότι παρόμοιο ξανασυμβεί σε ζώο προς ενημέρωση όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα σκύλος
Μπορεί να είναι εικόνα ζώο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σκύλος
+7


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου