Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

O Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ έχει ξεφτιλίσει στις αποκαλύψεις Τούρκους πολιτικούς



Δέν έχει τέλος η ξεφτίλα του δικτάτορα Ερντογάν της κυβέρνησης του, και των διορισμένων πολιτικών που κάνουν τους νόμιμους στα κατεχόμενα.

Να «κάψει» και άλλα πολιτικά πρόσωπα στα κατεχόμενα της Κύπρου, απειλεί ο καταζητούμενος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, με νέα  ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, οδήγησε σε πολιτική κρίση.

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος που έχει πολλά για όλους ακόμα και για τον Ερντογάν, απείλησε ευθέως Τουρκοκύπριους πολιτικούς ότι έχει στα χέρια του «αρχεία» που είναι ικανά να τους καταστρέψουν. Έγραψε σ΄ έντονο και απειλητικό ύφος:

«Τουρκοκύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία συμμαχώντας μ΄ εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω, Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε», έγραψε.

Ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του -λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου στα κατεχόμενα- Χαλίλ Φαλιάλι, είτε αντίγραφό του. Ο Φαλιάλι, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου-καζίνου, αν και παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας στα κατεχόμενα, έχει προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες για εκβιασμό, ξυλοδαρμό, απαγωγή κ.α.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου