Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη με ευθύνη της εισαγγελίας

 


Είναι απίστευτο ότι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση με το οχτάχρονο κορίτσι στη Ρόδο. 

Το χειρότερο είναι ότι υπάρχει ομολογία της θείας, ότι μπήκε στη διαδικασία να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί για να εξαπατήσει την μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα και ακόμα δεν έχει δώσει εντολή ο εισαγγελέας για την σύλληψη της, κάτι που εξοργίζει την κοινή γνώμη.

Η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις με την εκτέλεση σκευωρία της 50χρονης θείας του 8χρονου κοριτσιού, που με σατανικό σχέδιο προσπάθησε να αποσπάσει ευτελή ποσά από την μητέρα και τον παππού του, μη διστάζοντας μάλιστα να διακορεύσει τον παρθενικό του υμένα για να πείσει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση!

Η 50χρονη, που έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται, και προκαλεί εντύπωση σε όλους ότι ακόμα δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου, αλλά είναι ειδεχθή και η γυναίκα είναι επικίνδυνη.

Η κοινή γνώμη μετά από μία εβδομάδα περιμένει ακόμα πώς  θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, λόγω ύψους ποσού, αποτελούν πλημμελήματα.

Η πληροφορία που υπάρχει και στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ενισχύει το πόσο επικίνδυνη είναι η δράστης. Η δράστης της κακοποίησης της 8χρονης, έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, διαμένει σε παράγκα πλησίον του καταυλισμού του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα! Εις βάρος του συντρόφου της είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Το θέμα μάλιστα είχε προσλάβει πανελλήνια διάσταση αφού ήταν πρωτόγνωρο να καλλιεργούνται χασισόδεντρα δίπλα σε… μνήματα!

Είναι τραγικό το πώς κινείται η εισαγγελία της Ρόδου!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου