Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ο Μητσοτάκης διέγραψε από την Κ.Ο. της ΝΔ τον Κων/νο Μπογδάνο

 


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ετέθη με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής της Α' Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος.  

Το έντονο επεισόδιο που είχε προηγηθεί στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή και τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ  αλλά και η εντονότατη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος μίλησε για «απαράδεκτη στάση» από τον βουλευτή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κ. Μπογδάνο που τίθεται εκτός Κ.Ο.

Μιλώντας στην συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας με τη Γαλλία, ο βουλευτής είπε μία φράση που αποδίδεται στον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα, ότι οι «κομμουνιστές είναι χειρότεροι από τους Τούρκους», προκαλώντας την αντίδραση τόσο του κ.Παφίλη, όσο και του υπουργού των Εξωτερικών. 

Ο Κ. Μπογδάνος  βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό σε «καθεστώς κίτρινης κάρτας» από το κυβερνών κόμμα, από τη στιγμή που είχε δημοσιεύσει τα στοιχεία  μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας - και ο κυβρνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει ότι στο μέλλον, τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονταν αποδεκτές»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου