Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Σε απόλυτη αντεθνική ξεφτίλα ο Τσίπρας επιμένει να μην θέλει το καλό της Ελλάδας

 


Σίγουρα και αποδεδειγμένα, ο μεγαλύτερος ανεπαρκής πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας, δεν έχει καταλάβει το καλό της συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας, γιατί εάν το καταλαβαίνει τότε συνειδητά δεν ψηφίζει γιατί απλά δεν θέλει το καλό της χώρας που εξαπατούσε από το 2014 έως το 2019.

«Συναίνεση στο λάθος δεν θα δώσουμε» δήλωσε ο επικίνδυνος για την Ελλάδα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε κακή. «Τις πράξεις και την ψήφο μας θα την κρίνουν οι πολίτες» σημείωσε και δεν κατάλαβε τι είπε γιατί εάν καταλάβαινε δεν θα το έλεγε αυτό γιατί τον έχουν απαξιώσει οι πολίτες.

Ο Τσίπρας δείχνοντας το πόσο ακατάλληλος είναι για να χειρίζεται θέματα που αφορούν την χώρα, έκανε λόγο για δόγμα για την ασφάλεια που απομακρύνεται από πάγιες θέσεις στην εξωτερική πολιτική.

Καταλόγισε, δε ψευδώς εξαπατώντας όσους τον άκουγαν, στην κυβέρνηση ότι «φουσκώνει» τον αμυντικό προϋπολογισμό της χώρας κατά 10 δισ. ευρώ, χωρίς εγγύηση συμμετοχής της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. «Πού θα φτάσει ο λογαριασμός και ποιος θα τον πληρώσει;», διερωτήθηκε. Όπως είπε, δεν είναι μόνο οι φρεγάτες, αλλά και οι κορβέρτες, τα Rafale, ο εκσυγχρονισμός των F-16 αλλά και το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα των F-35.

Έφτασε στο σημείο ο Τσίπρας να κάνει λόγο για «σκανδαλώδη υπερκοστολόγηση» στην αναβάθμιση του κέντρου αεροπορικής εκπαίδευσης στην Καλαμάτα, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει έλεγχος «και για το τελευταίο ευρώ», δείχνοντας το πόσο ακατάλληλος είναι για την χώρα και για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αισχρός και γνωστός λέτσος Τσίπρας, έκανε και χιούμορ για γραβάτες μιλώντας για το οικονομικό κόστος και είπε: «ο κ. Μητσοτάκης ψωνίζει φρεγάτες σαν να ψωνίζει γραβάτες» και ρώτησε: «πόσο θα φθάσει τελικά ο λογαριασμός»;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου