Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η απόλυτη ξεφτίλα Τσίπρα : " θα επαναδιαπραγματευτούμε με Γαλλία και εάν πει όχι θα δούμε"

 


Απίστευτη ξεφτίλα του γελωτοποιού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, γιατί με αυτά που λέει και κάνει μόνο για νούμερο σε θίασο μπορείς να τον κατατάξεις και όχι για σοβαρό πολιτικό.

Έτσι πορεύτηκε έτσι πορεύεται με ένα «θα δούμε!» και δεν ντρέπεται καθόλου που έχει έλλειψη σοβαρότητας

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Τρίτης, έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο επικίδυνος είναι για την χώρα, και ότι δεν πρέπει να υπάρχει στην ενργή πολιτική γιατί κάνει μόνο κακό στην χώρα.

Ηταν ένας φαιδρός Αλέξης Τσίπρας βγαλμένος από το 2014, δεν έχει αλλάξει καθόλου, όπως υποσχόταν ότι έχει όλες τις λύσεις εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό, και κατηγορούσε την κυβέρνηση για τα πάντα, τα ίδια κάνει τώρα και φτάνει στο σημείο να υπόσχεται και επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών που έχει υπογράψει η χώρα μας για να προστατευτεί από την Τουρκία. 

Μέσα σε όσα γελοία, φαιδρά και προκλητικά είπε κοροιδεύοντας τον κόσμο, αναφέρθηκε και στο θέμα της Ελληνογαλλικής συμφωνίας, που ανθελληνικά δεν ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε χωρίς ίχνος σοβαρότητας ότι εάν έρθει στην εξουσία τι θα κάνει, λέγοντας ότι θα επαναδιαπραγματευτεί και στην δημοσιογραφική ερώτηση  τι θα γίνει αν οι Γάλλοι αρνηθούν, απάντησε ένα… «θα δούμε!».

Αυτό είναι το απόλυτο νούμερο Αλέξης Τσίπρας, έτσι διαπραγματεύτηκε και πήγε να ρίξει την χώρα στα βράχια με ένα «θα δούμε!»

Ακολουθεί ο διάλογος του νούμερου Τσίπρα με τον  Σρόιτερ. 

Τσίπρας: «Ελπίζω να μας ακούν και οι Γάλλοι. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που θα διεκδικήσω από τη Γαλλία, είναι να υπάρξει μια σαφής διευκρίνιση ότι θα σταθούν δίπλα μας με κάθε τρόπο και όχι ανακοινώσεις, ότι δεν περιλαμβάνεται η ΑΟΖ. »Το δεύτερο πράγμα, ότι θα διεκδικήσω να υπάρξει μια αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα, διότι έχουμε φρεγάτες οι οποίες δεν κατασκευάζεται ούτε μία από αυτές ,ούτε ένα ευρώ δεν θα πέσει στην ελληνική πολεμική βιομηχανία. Τα ναυπηγεία μας θα μαραζώσουν, θα κλείσουν. Αλλά το πρώτο που θα επαναδιαπραγματευτώ είναι η κατασκευή των φρεγατών στην ελληνική πολεμική βιομηχανία. 

Σρόιτερ: Κι αν δεν τα δεχθούν αυτά; 

Τσίπρας: Το τρίτο που θα θέσω, ως κρίσιμο αίτημα, όχι ως αίτημα, ως διατύπωση κατηγορηματική, είναι ότι δεν έχουν δουλειά Έλληνες στρατιώτες στην εμπόλεμη ζώνη της υποσαχάριας Αφρικής, στο Σαχέλ. Εκεί απ’ όπου η ίδια η Γαλλία σιγά σιγά, σταδιακά απομακρύνεται και όπου τα τελευταία 6 χρόνια είχαμε 53 φέρετρα Γάλλων στρατιωτών. Αυτό λοιπόν θα είναι de facto, η θέση μας. Και ας το γνωρίζει και η γαλλική κυβέρνηση, για την οποία εγώ περισσότερο από κάθε άλλον πρωθυπουργό, βρέθηκα δίπλα και ήμασταν με τον Ολάντ και με τον Μακρόν σε μια αγαστή συνεργασία. 

Σρόιτερ: Ξέρετε καλύτερα από μένα ότι σε μια διεκδίκηση είτε πετυχαίνεις, είτε δεν πετυχαίνεις. Αν ακούσετε ένα όχι; 

Τσίπρας: Σημαντικό είναι να το διεκδικήσεις όμως. 

Σρόιντερ: Σωστό. Αλλά το σημαντικό πέρα από τη διεκδίκηση είναι και το δια ταύτα. Στο δια ταύτα; 

Τσίπρας: Ας το διεκδικήσουμε εμείς και θα δούμε την απάντηση και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε, κύριε Σρόιτερ. Σε κάθε περίπτωση όμως, αντιλαμβάνεστε ότι η δική μας αντίληψη, δεν θα κοροϊδέψουμε τον ελληνικό λαό, η δική μας αντίληψη δεν είναι όπως έκανε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας “θα βάλω βέτο στη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση“ και μετά να βγαίνει και να λέει “θα τιμήσω τη συμφωνία” που ήταν προδοτική».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου