Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ακροαριστεροί φασίστες τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια - Ακροδεξιοί φασίστες κτυπούν μετανάστες

 


Συνεχίζουν την δράσης τους ακροδεξιοί που κυνηγούν και κτυπούν μετανάστες.

Η φασιστική νοοτροπία ακροδεξιών και ακροαριστερών, ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, τρομοκρατώντας πολίτες, φοιτητές και μετανάστες κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Άγρια επίθεση εναντίον μεταναστών από το Πακιστάν έλαβε χώρα χθες στην Κοκκινιά. Νεαροί που είναι ντυμένοι στα μαύρα κυνηγούσαν δύο μετανάστες που είχαν κρυφτεί σε ταράτσα μονοκατοικίας για να γλιτώσουν. 

Οι νεαροί πέταγαν πέτρες και έβριζαν. 

Λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο μετανάστες μαζί με ένα συμπατριώτη τους από το Πακιστάν είχαν δεχτεί άγρια επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα στην πλατεία Αγίας Σωτήρας στη Κοκκινιά, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διένεξη.

Ο ακροαριστερός συντονιστής του ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου είπε ότι «Μιλάμε για επίθεση συγκροτημένη, 15 άτομα, συντεταγμένα πιάσανε τον Αλί τον έσερναν και φαίνονται τα αίματα στο δρόμο».

Οι δύο από τους τρεις μετανάστες κατάφεραν να ξεφύγουν από τους νεαρούς που καταγγέλλονται για ρατσιστική επίθεση και έτρεξαν σε απόσταση 100 μέτρων από την πλατεία Σωτήρας σε ένα σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

«Υπάρχουν οι πέτρες με τις οποίες έχουν σπάσει τα τζάμια του σπιτιού, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν αποτυπώματα, δεν είναι άγνωστοι στη γειτονία» πρόσθεσε ο δικηγόρος των θυμάτων της επίθεσης Δημήτρης Ζώτος.

Oι τρεις μετανάστες από το Πακιστάν θα υποβάλλουν μήνυση κατ’ αγνώστων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου