Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ομολογία 25χρονου Ρομά :«Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα στο σπίτι γι' αυτό την λήστεψα »

 


Οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ Ρομά σε πλήρη εγκληματική έξαρση, σκοτώνουν, ληστεύουν, κλέβουν, κακοποιούν πολίτες.

Την άγρια δολοφονία της 80χρονης ηλικιωμένης στην Ιστιαία, παραδέχθηκε ένας 25χρονος Ρομά, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κακοποιός Ρομά έπειτα από πολύωρη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του εγκλημάτος στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας.

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα» κατέθεσε στην αρχή ο δολοφόνος Ρομά σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr.

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.»

Ο 25χρονος Ρομά, υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθειά του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σήμερα, αναμένεται να μεταφερθεί, στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, για την απαγγελία των κατηγοριών, με βάση την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου