Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οργή πατέρα κατά φοιτητών , Φασίστες αυτοί Φασίστες και εσείς! Επιτέλους ακούστηκε η αλήθεια!

 


Επιτέλους ακούστηκε η αλήθεια για ότι συμβαίνει στην Σταυρούπουλη.

Πατέρας μαθητή εξοργίστηκε σε λεκτική αντιπαράθεση που είχε με φοιτητές, όταν από πίσω τους πέρασαν άτομα με κράνη, κουκούλες και καδρόνια έτοιμα να συγκρουστούν.

Την έκρηξη ενός πατέρα αλλά και περιοίκων της γειτονιάς προκάλεσαν τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, απο ακροαριστερούς, αριστερούς και ακροδεξιούς.

Ο πατέρας βλέποντας τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών και αναρχικών να περνάει μπροστά του και κάποια άτομα να φορούν τα κράνη και τις κουκούλες τους, εξοργίστηκε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα κάθε ημέρα. «Γιατί φοράνε κουκούλες και έχουν δοκάρια στα χέρια;», ρώτησε σε έντονο ύφος.

Ομάδα από φοιτητές σταμάτησαν για να κάνουν διάλογο μαζί του προσπαθώντας να του εξηγήσουν τον παράνομο λόγο που συγκεντρώνονται έξω απο το σχολείο για 3 ημέρα, ωστόσο ο πατέρας είχε τα δικά του επιχειρήματα ρωτώντας: «Γιατί τους έχετε μαζί σας; Αυτοί είναι φασίστες, εσείς τι είστε;». «Με κράνη και δοκάρια. Φασίστες αυτοί, φασίστες κι εσείς», υποστήριξε.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου