Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι έχουν ευθύνη για τις συγκρούσεις ακροαριστερών - αριστερών και ακροδεξιών

 


Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, και να μην μιλάμε μονόπλευρα για ακροδεξιούς αφού και από τα συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το σχολείο στην Σταυρούπολη φαίνεται ότι ήταν και αντιεξουσιαστές μαζί με αριστερούς.




Σίγουρα όσοι ήταν έξω από την μεριά των ακροαριστερών και των αριστερών δεν ήταν όλοι φοιτητές, ήταν απλά τεμπέληδες μπάχαλα που αυτό ξέρουν να κάνουν και να προκαλούν.



Ενδεικτικό είναι ότι οι δήθεν "φοιτητές" προσήλθαν στο σχολείο έτοιμοι να συγκρουστούν φορώντας κράνη, κουκούλες και καδρόνια με κόκκινες σημαίες.



Οι εικόνες δείχνουν ακροαριστερούς και αριστερούς έξω από το σχολείο με κράνη, ακροδεξιούς μέσα στο σχολείο με κουκούλες.

Τα γεγονότα που κακός κράτησαν δύο ημέρες έξω από σχολείο και εδώ την ευθύνη έχει η ΕΛ.ΑΣ., μιλάνε από μόνα τους. Οι ακροδεξιοί ήξεραν ότι θα γίνει προκλητικά πορεία από ακροαριστερούς και αριστερούς έξω από το σχολείο, όπως και οι ακροαριστεροί με τους αριστερούς ήξεραν ότι θα συγκρουστούν με τους ακροδεξιούς βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπόλοιπων μαθητών.

Είχαν ραντεβού για να συγκρουστούν, τα άκρα και αυτό είναι αναμφισβήτητο και το θέμα είναι πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

Η Χρυσή Αυγή έχει κριθεί παράνομη, συνεχίζει να προσηλυτίζει ακόμα και σήμερα, αυτό πρέπει να προβληματίσει την αστυνομία.

Το τραγικό όμως είναι ότι την ακροαριστερά και την αριστερά την ελέγχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, και εδώ πρέπει να ζητηθούν ευθύνες από τις ηγεσίες των κομμάτων και τις νεολαίες των κομμάτων τους που είναι ενήμερες για κάθε σύγκρουση και κάθε πορεία.

Με λίγα λόγια όπως έχει ευθύνη ο διευθυντής του σχολείου στην Σταυρούπολη που ανέχτηκε να υπάρχουν τέτοια κακοποιά ακροδεξιά στοιχεία μέσα στο σχολείο, έτσι έχει ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ που άφησε να γίνει η πορεία απο ακροαριστερούς και αριστερούς έξω από σχολείο. 

Τεράστια ευθύνη έχει και η ΕΛ.ΑΣ. που ανέχτηκε για δύο ημέρες την κόντρα όλων των παρακμιακών ομάδων μέσα και έξω από το σχολείο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου