Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην απολογηθούν για ΔΕΗ και πρόταση μομφής, αναφέρουν ότι η Ν.Δ. έχει εσωκομματικά ζητήματα

 


Για ακόμα μία φορά γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ, που για να καλύψει την ανικανότητα και ανεπάρκεια του Αλέξη Τσίπρα, προσπαθεί με fake news να παραπλανήσει ότι δήθεν η κυβέρνηση έχει εσωκομματικά προβλήματα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ απειλούσαν την κυβέρνηση με πρόταση μομφής, αλλά επειδή είναι πονηρά ηλίθιοι, δεν τόλμησαν να την υποβάλουν γιατί θα έπρεπε να απολογηθούν για την ΔΕΗ.

Ατολμία να καταθέσει πρόταση μορφής κατά της κυβέρνησης χρέωσε στον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Οικονόμου, σχολιάζοντας με τη σειρά του την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

«Επί ημέρες, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διέρρεαν ότι θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας, με αφορμή το σχέδιο εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ. Ομως, δεν το τόλμησε! Γιατί έτσι θα έπρεπε να απολογηθεί, από βήματος Βουλής, για το πώς η κυβέρνησή του έφερε την εταιρεία ένα βήμα από την πλήρη χρεοκοπία και διάλυση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Η δήλωση του Ηλιόπουλου, για να απαντήσει στον Οικονόμου, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιο θέμα αντιπολιτευτικής ικανότητας.

O Ηλιόπουλος προσπαθώντας να απαντήσει στον Γιάννη Οικονόμου, σχολιάσε πως «έχει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι του υποβολέα των κινήσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Αν η κυβέρνηση έχει σοβαρά εσωκομματικά ζητήματα ανοιχτά και επιθυμεί να δείξει ενότητα στην πολιτική της εκποίησης του δημοσίου πλούτου που αποτελεί πεδίο σύγκλισης Μητσοτάκη-Σαμαρά, τη λύση δεν θα τους τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου