Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Σάλος με χυδαίο hashtag από φαιδρό «στελεχοτρολ» του ΣΥΡΙΖΑ

 Σάλο  προκαλούν στα κοινωνικά δίκτυα οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις εναντίον του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χυδαίους και φαιδρούς ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα χυδαιότητα, που σύμφωνα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δείχνει την πολιτική ένδεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει την υπογραφή του φαιδρού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Μωραϊτη και γνωστού Συριζοτρόλ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.


«Νόμιζα ότι αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ με τα #Μητσοτάκη ….εσαι, κλπ# , θα συνέβαινε από Σεπτέμβριο. Όμως είναι τόση η συσσωρευμένη αγανάκτηση, που το ποτήρι ξεχείλισε αυγουστιάτικα. Τελευταία σταγόνα: Η αδιαφορία του λουόμενου ηγεμόνα για πάντα», υποστηρίζει μέσω ανάρτησης στο τουϊτερ ο χυδαίος Νίκος Μωραϊτης, που έχει κάνει σχετικά φαιδρά και χυδαία «χτυπήματα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουκ ολίγες φορές. 

Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο φαιδρός Μωραΐτης διέγραψε το σχόλιο του. 

«Πρόκειται για αντιπολίτευση των χυδαίων χαρακτηρισμών και των ύβρεων, που δείχνει την πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι μόνο. Αυτό το χάσταγκ φαίνεται ότι ανέβηκε συντονισμένα από τρολ…», λένε άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι η αντιπολίτευση των ύβρεων δείχνει και την πολιτική ένδεια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται και σιγοντάρει αυτού του είδους τις παρεμβάσεις εναντίων των πολιτικών του αντιπάλων και του πρωθυπουργού. «Αυτή η κατάπτυστη πάντως πολιτική δεν αποφέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αυτές οι επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου