Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Σχέδιο εμπρησμών με 118 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο - 7 πυρκαγιές ταυτόχρονα στην Ηλεία.

 



Οι έρευνες για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη συνεχίζονται, και το έγκλημα του εμπρησμού είναι μάλλον δεδομένο και σε αυτή την πυρκαγιά. Είναι λάθος ξεκαθαρίζει η ΔΕΗ πως η φωτιά στη Βαρυμπόμπη ξέσπασε από μετασχηματιστή, κακώς γίνεται μια τέτοια συζήτηση, δεν έχει καμία βάση αλήθειας.



Επτά πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία, εκ των οποίων οι 4 στην Αρχαία Ολυμπία και δεν ήταν καθόλου τυχαίες, κάποιοι ήθελαν να κάψουν χωριά και το σύμβολο του παγκόσμιου αθλητισμού της Αρχαία Ολυμπία.

Τα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια, δεν αφήνουν περιθώρια να σκεφτεί κάποιος κάτι άλλο εκτός από τον εμπρησμό, που είναι ευκολότερος με αυτές τις συνθήκες καύσωνα.

Ευτυχώς οι συντονισμένες κινήσεις της πολιτείας έσωσαν τον κόσμο και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Με λίγα λόγια μόνο οργανωμένο σχέδιο, κάποιον που θέλουν να κάνουν κακό στην χώρα; Στους πολίτες για να αγανακτήσουν; Στην κυβέρνηση μήπως κερδίσουν κάτι; Μόνο συντονισμένο σχέδιο μπορείς να χαρακτηρίσεις τις 118 συντονισμένες πυρκαγιές σε 24 ώρες και οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν μόλις περάσει αυτή η καταστροφή για να βρεθεί έστω και ένας υπεύθυνος που μπορεί να αποκαλύψει το σχέδιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου