Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Απαξιώνει και ο Τζανακόπουλος την ανθρώπινη ζωή : Έγινε«κατάχρηση» του 112

 


Απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή, απαξιώνουν το 112, απαξιώνουν τις εκκενώσεις, απαξιώνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσωσε ζωές.

Ο προκλητικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε προκαλώντας την κοινωνία και τις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι, πως η υπερβολική «χρήση» του μηχανισμού 112 «οδηγεί τελικά και στην απαξίωση ενός εξαιρετικά χρήσιμου και κρίσιμου εργαλείου» συμπληρώνοντας μάλιστα πως έτσι «Καταλήγουμε σε επικίνδυνες καταστάσεις».

Μετά την πρόκληση και την αθλιότητα του Αλέξη Τσίπρα που έδωσε εύσημα σε όλους όσους δεν υπάκουσαν στις εντολές για εκκενώσεις οικισμών σε περιοχές όπως η Εύβοια και η Ηλεία βρέθηκαν στο επίκεντρο των καταστροφικών περιοχών με κίνδυνο της ίδιας της ζωής του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έρχεται να υποστηρίξει πως «αν γίνεται κατάχρηση (σ.σ. Του 112 και των εκκενώσεων), δεν θα οδηγείται ο πολίτης στο να εκκενώσει τελικά» έχοντας κάνει αναφορά στην οποία τονίζει πως έτσι καταλήγουμε σε επικίνδυνες κατάστασεις.

Η συμπεριφορά αυτή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι για την ασφάλεια των πολιτών, που δεν διαστάζουν για αντιπολιτευτικούς λόγους να απαξιώσουν τα πάντα και τους πάντες.

Σε κάθε περίπτωση η αναφορά του Δ. Τζανακόπουλου προκαλεί ερωτήματα στους πολίτες για το εάν αξίζει να τους παίρνεις στα σοβαρά, αφού ούτως η άλλως είναι απαξιωμένοι.

 Ο Τζανακόπουλος τόλμησε μάλιστα να κάνει και κριτική για τις πυρκαγιές στην κυβέρνηση ξεχνώντας την παρωδία που ο ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση έστησε το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται ότι αγνοούσε την ύπαρξη νεκρών όπως συνολικά το επιτελείο που συμμετείχε σε αυτή τη σύσκεψη και να διερωτάται τι ώρα θα επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη για μια πυρκαγιά που είχε προ πολλού σβήσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου