Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Βλέπουν λιτότητα και πρόωρες εκλογές

 


Φαιδροί ακόμα και τώρα, παραμυθιάζονται μεταξύ τους γιατί μόνο μεταξύ τους ακούγονται αυτά, και μιλάνε για λιτότητα και πρόωρες εκλογές.

Αυτό είναι ένα μεταξύ τους παιχνίδι για να έχουν λόγω ύπαρξης.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να στήσει νέα προσπάθεια εξαπάτησης με δήθεν λιτότητα, το ΔΝΤ αναφέρει πως η οικονομία αναμένεται να ανακάμψει τη διετία 2021-2022, κυρίως στηριζόμενη από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (NGEU), την μεγάλη αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης που θα στηριχθεί από τις αυξημένες καταθέσεις, αλλά και από την επανεκκίνηση του τουρισμού. 

Στην βάση αυτή το Ταμείο αναμένει ανάπτυξη 3,3% εφέτος και 5,4% το 2022.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Κρήτη TV» εξέφρασε δήθεν την έντονη ανησυχία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αγνοώντας όσα λένε σοβαροί αναλυτές για ανάπτυξη και ικανή κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο φαιδρός πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, θέλει να πιστέψει ο κόσμος ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, είναι ο εκλογικός αιφνιδιασμός, και μάλιστα εκτιμά ότι ο κ. Μητσοτάκης θα το πληρώσει πολύ ακριβά, αγνοώντας τις δημοσκοπήσεις, την δημοτικότητα του Κυριάκου μητσοτάκη σε όλες τις παρατάξεις, και ότι ο ίδιος παλεύει σε κάθε δημοσκόπηση με τον ΚΑΝΕΝΑ που βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση αφήνοντας τον ίδιο στην τρίτη θέση. 

Δείχνοντας τον φόβο του, και το φοβάται το πολιτικό του τέλος είπε πώς θεωρεί ότι εν μέσω πανδημίας είναι ύβρις προς τον ελληνικό λαό να προκηρύσσεις εκλογές καθώς ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται -όπως λέει- ότι δεν έχεις το μυαλό σου στο πώς θα σωθούν ανθρώπινες ζωές αλλά στο πώς θα κερδίσεις στην πολιτική αντιπαράθεση και την πολιτική σκοπιμότητα.

Φυσικά και ο πρωθυπουργός δεν έχει τέτοια σχέδια στο μυαλό του και το αναφέρει σχεδόν σε κάθε του ομιλία ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας λέει τα δικά του για να γελοιοποιείται περισσότερο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου