Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ο Τσίπρας δεν ξέρει να ξεχωρίζει το lockdown απο τα περιοριστικά μέτρα και γελοιοποιείται

 


Βρήκε ευκαιρία ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας Αλέξης Τσίπρας, να επιτεθεί στην κυβέρνηση χωρίς ίχνος σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

Lockdown στη Μύκονο είδε ο Αλέξης Τσίπρας, αντί για έκτακτα μέτρα και γελοιοποιείται για ακόμα μία φορά. Με το που είδε τα έκτακτα μέτρα και μην μπορώντας να ξεχωρίσει τα μέτρα απο το lockdown, επιτέθηκε με ανάρτησή του στο twitter να θέσει θέμα για τον τουρισμό. 

Είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πλάτη για την πανδημία και ο Αλέξη Τσίπρας επίσης.

Τι έγραψε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας και επικίνδυνος μαζί Αλέξης Τσίπρας : «Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο - χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών» γράφει στο twitter ο γελοίος πολιτικός που επενδύει για ακόμα μία φορά στην καταστροφή.

Η Μύκονος δεν έκλεισε συνολικά, αλλά αυτό δεν εξυπηρετεί το αφήγημα του πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδούρου που γελοιοποιείται με αναρτήσεις ντροπή χωρίς ηθική. Η μοναδική προσπάθεια είναι να προκληθεί αγανάκτηση στους πολίτες κατά της κυβέρνησης μήπως στις δημοσκοπήσεις περάσει τον ΚΑΝΕΝΑ ο Τσίπρας.

Για ακόμα μία φορά μόνο φαιδρό και γελοίο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου