Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Έμεινε η κακία των Τούρκων και των Συριζαίων - Δύο κρούσματα η Γαλατασαράι

 


Η ενέργεια του υπουργείου να απαγορέψει την είσοδο των προκλητικών Τούρκων της ομάδας Γαλατασαράι που δεν ήθελαν να κάνουν τέστ, φάνηκε σωτήρια για την υγεία πολλών ανθρώπων.

Την ενέργεια αυτή την πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε τα ειρωνικά σχόλια γιατί όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα εκτός της ανεπάρκειας που τον διακρίνει, είναι και η ανήθικη προκλητικότητα με την έλλειψη σοβαρότητας.

Η Τουρκία σήκωσε ψηλά το θέμα της απαγόρευσης και προσπάθησε να το κάνει διπλωματικό θέμα, αλλά ξέρουμε και την σοβαρότητα του καθεστώτος του δικτάτορα Ερντογάν.

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Γαλατασαράι, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο των ελληνικών αρχών στο «Ελ. Βενιζέλος», όπως ανακοίνωσε και παραδέχτηκε η τουρκική ομάδα σε ανάρτηση της στο Twitter. 

«Από τα PCR τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι, το τεχνικό μας προσωπικό, τους υπαλλήλους μας, το διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό, προέκυψε ότι δύο παίκτες μας είναι θετικοί στον κορωνοϊό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, ενώ τονίζεται πως έχει ήδη εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν σε καραντίνα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου