Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ούτε Συριζαίος τόσο ψέμα - Αναγνωστόπουλος : «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

 



Δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να λέει ψέματα ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Ίσως ο αδίστακτος δολοφόνος, συνειδητοποιεί πλέον ότι δεν θα είναι εύκολο ούτε το δικαστήριο, ούτε τα χρόνια που θα ζήσει μέσα στις φυλακές παρέα με σκληρούς κακοποιούς.

Μέσα από τις φυλακές συνεχίζει να διαρρέει σενάρια για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενώ ερευνάται και ο ρόλος μιας 40χρονης γυναίκας.

Το σενάριο των άγνωστων δραστών επαναφέρει ο καθ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι δήθεν μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν.

Οι άγνωστοι δράστες όπως λέει ο δολοφόνος σκότωσαν την 20χρονη γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά.

Σύντομα όπως διαρρέει η οικογένεια της Καρολάιν, θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

Με λίγα λόγια το θρίλερ συνεχίζεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου