Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου

 


Συνελήφθη εχθές το βράδυ από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Ζωγράφου ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος παρέμενε φυγόποινος από τον Οκτώβριο μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Λίγο μετά τις 9 συμβατικά αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής έκλεισαν την οδό 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως έως την Θεσσαλίας και μπήκαν μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα όπου συνέλλαβαν τον Χρήστο Παππά.

Τον φυγόποινο φιλοξενούσε σε διαμέρισμα μία 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Ιρίνα Κρουσένιτσκα, η οποία ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα. Η γυναίκα συνελήφθη επίσης για υπόθαλψη.

Μετά τη σύλληψή του ο Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια του 12ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μαζί με την 52 χρονη που αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σήμερα ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια στις φυλακές Δομοκού.

Από την αστυνομία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου