Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Αιτήματα για αποφυλάκιση ετοιμάζουν οι Κουφοντίνας - Γιωτόπουλος - Ξηρός - Τζωρτζάτος

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πάντα στον ποινικό κώδικα για να τους αποφυλακίσει. Η δικαιοσύνη άντεξε στις πιέσεις από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση τους.

Οι τρομοκράτες της 17Ν και οι συνήγοροι τους εκμεταλλευόμενοι της ευνοϊκές διατάξεις του ποινικού κώδικα, και για να προλάβουν τις αλλαγές καταθέτουν αιτήματα για υφ' όρον απόλυση τους.

Αίτημα για την υφ' όρον απόλυση, έχει υποβάλει ο αμετανόητος και προκλητικός αρχιεκτελεστής της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς έχει συμπληρώσει 19 χρόνια στη φυλακή, και έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για πράξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Την Πέμπτη έγινε η αρχή, αποφυλακίστηκε με όρους ο Ηρακλής Κωστάρης, μέλος της «17 Νοέμβρη», ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, δολοφόνησε τον Παύλο Μπακογιάννη.

Ο Κωστάρης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια, έχοντας λάβει μέρος και σε αρκετές άλλες κακουργηματικές ενέργειες της «17Ν» -μεταξύ άλλων και σε ληστεία.

Εκτός απο τον Κουφοντίνα, αιτήματα για αποφυλάκιση ετοιμάζουν, οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Σάββας Ξηρός και Βασίλης Τζωρτζάτος.

Με λίγα λόγια έτσι και αποφυλακιστούν όλα τα μέλη της 17Ν, η τρομοκρατική οργάνωση θα είναι και πάλι αγκαλιά με τους συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου