Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Αυτός είναι ο Αλβανός κακοποιός που απελευθερώθηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλο

 


Ο 34χρονος σκληρός κακοποιός Musta Neri, αντί για 14 χρόνια, έμεινε στην φυλακή μόλις τέσσερα εκμεταλλευόμενος τον νομό ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ- Παρασκευοπούλου.



Πρόκειται για τον κακοποιό με το ψευδώνυμο «Ανέστης» πραγματικό Musta Neri, που είχε προσπαθήσει να σκοτώσει αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Διαρρηκτών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρχαία Κόρινθο.

Τον Φεβρουάριο το 2015 μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, ο κακοποιός «Ανέστης» καταδικάστηκε σε 14 χρόνια καθώς συμμετείχε σε ένοπλες ληστείες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι ευεργετικές διατάξεις όμως του νόμου ΕΓΚΛΗΜΑ Παρασκευοπούλου έδωσαν τη δυνατότητα στον σκληρό ποινικό κακοποιό να καταφέρει να αποφυλακιστεί μόλις τέσσερα χρόνια μετά. Στις 12 Ιουλίου 2019 ο «Ανέστης» βγήκε από τις φυλακές και επέστρεψε δριμύτερος στο έγκλημα.

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα 5 Αυγούστου 2019, ούτε ένα μήνα μετά την αποφυλάκιση του, μαζί με τους συνεργούς του διέπραξε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Πάργα με λεία 26.360 ευρώ.

8 Φεβρουαρίου 2020 ο 34χρονος κακοποιός μετά από παρακολουθήσεις της Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε μαζί με τους συνεργούς του στο πάρκινγκ του κάστρου της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο «Ανέστης» μαζί με τους συνεργούς του, δεν δίστασαν να βγάλουν καλάσνικοφ και να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών για να τους σκοτώσουν. 

Ο Αλβανός κακοποιός «Ανέστης», δεν δίστασε μάλιστα να πυροβολήσει ενώ στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες Γάλλοι μαθητές που πραγματοποιούσαν εκδρομή στην Αρχαία Κόρινθο.

Με λίγα λόγια με τις ευχές ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξη Τσίπρα 117 σκληροί καταδικασμένοι κακοποιοί, έχουν αποφυλακιστεί λόγω του Νόμου Παρασκευόπουλου με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρχεται ξανά και ξανά αντιμέτωποι με τους ίδιους κακοποιούς που έχουν γίνει σκληρότεροι και άφοβοι λόγω της ατιμωρησίας που έχει επιβάλλει ο ποινικός κώδικας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου