Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Τι δουλειά έχουν οι αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι φερόμενου βιαστή; Καταγγελία γυναίκας για βιασμό

 


Τα Πετράλωνα είναι μέρος που μαζεύονται αντιεξουσιαστές, αυτό γίνεται χρόνια, το περίεργο είναι ότι η καταγγελία για τον βιασμό της άτυχης γυναίκας αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, με αποτέλεσμα να γίνει κάλεσμα αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του φερόμενου ώς δράστη.



Η καταγγελία της άτυχης γυναίκας αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του φερόμενου δράστη, στο οποίο ανταποκρίθηκαν περίπου στα εκατό άτομα.

Η 50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα, έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από άνδρα, ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και στο τέλος πήγε να την βιάσει.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει το σπίτι του στα Πετράλωνα και περιμένει ένταλμα εισαγγελέα για να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο φερόμενος ως βιαστής και ο συνεργός του δεν βρίσκονται στο σπίτι, και το θύμα μετά την καταγγελία της έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονή γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. 

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, άντρας την προσέλαβε   για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. 

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου