Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

 


Δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία για να καλύψει το ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και ότι έπνιξε τον σκύλο τους, όλα αυτά μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.


Ένα από τα βασικότερα στοιχεία, είναι το παράθυρο που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποδείξει ότι κάποιοι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, εικόνα την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Όπως υποστήριξε ο δολοφόνος, το συγκεκριμένο παράθυρο ήταν σε ανάκληση προκειμένου να φεύγουν οι οσμές από το πλυντήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την παραβίαση του παραθύρου έκανε ο ίδιος μεταξύ 05:22 με 05:53, όπου φαίνεται να ανεβαίνει ορόφους από την εφαρμογή του κινητού του.




Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35, και είναι η κάμερα που ο πιλότος ξήλωσε και πέταξε πίσω από τον καναπέ, που καθόταν νωρίτερα με το μωρό, αφαιρώντας και την κάρτα μνήμης.

Η τελευταία καταγραφή της κάμερας ήταν στις 00:26 της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η τελευταία επικοινωνία της κάμερας με κάποιον χρήστη που είχε πρόσβαση έγινε στις 01:19. Αυτοί, όμως, οι χρόνοι είναι πλασματικοί, επομένως δε μπορούν οι αρχές να ξέρουν ακριβώς την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης.


Στο σαλόνι ήταν το έπιπλο όπου βρισκόταν η Monopoly. Όπως φαίνεται έχει ανοικτή επιμελώς κάτι που δεν θα έκαναν ληστές, δεν υπάρχει ακαταστασία, σαν να έχει ψαχτεί ο χώρος από κακοποιούς, ενώ το μόνο πράγμα που είχε βγει από τη θέση του ήταν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία δήθεν αφαίρεσαν οι ληστές.



Και η φωτογραφία που άγνωστο γιατί τράβηξε με το κινητό της η άτυχη Καρολάιν, και φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να κάθεται στον καναπέ με τη μικρή Λυδία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, μετά τη διαμάχη του ζευγαριού, και είναι γρίφος για την αστυνομία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου