Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

12,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτος ο Τσίπρας δεύτερος ο ΚΑΝΕΝΑΣ

 


Ο εχθρός του Αλέξη Τσίπρα είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ και δεν μπορεί να τον περάσει με τίποτα. Μάλιστα η διαφορά του ΚΑΝΕΝΑ από τον Αλέξη Τσίπρα είναι στο 13%.

Μεγάλο το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό του OPEN.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: 



Νέα Δημοκρατία 36,9%, 

ΣΥΡΙΖΑ 24%, 

ΚΙΝΑΛ 6,8%, 

ΚΚΕ 5,5%, 

Ελληνική Λύση 4%, 

ΜέΡΑ25 3,3%. 

Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 14,6%.



Στο ερώτημα προς τους πολίτες ποιον εμπιστεύονται περισσότερο ως πρωθυπουργό, το 39% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 35% απαντούν ΚΑΝΕΝΑΣ και το 22% τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με την πανδημία οι ερωτηθέντες μεταξύ άλλων, απάντησαν στο αν εκτιμούν πως πρέπει να καταργηθούν οι περιορισμοί για τους εμβολιασμένους με το 46% να απαντά ΝΑΙ και 41% ΟΧΙ.

Παράλληλα, εκφράζουν την άποψη τους για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, σημειώνοντας πως 57% εκτιμά πως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά ενώ το 32% διαφωνεί.

“Αγκάθια” για την κυβέρνηση φαίνεται πως αποτελούν η εγκληματικότητα και το εργασιακό. Το 48% των πολιτών δήλωσαν πως αισθάνονται λιγότερο ασφαλείς στην καθημερινότητα τους συγκριτικά με πριν από τρία χρόνια.

Παράλληλα το 55% πιστεύει πως η δυνατότητα διευθέτησης του ωραρίου εργασίας με τον εργοδότη, θα λειτουργήσει αρνητικά για τους εργαζόμενους.

Δείτε όλη την δημοσκόπηση :



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου